RECENZE

Děkujeme za čas, který věnujete naší knížce.         EMBC & Conan

Recenze na knihu: "JE DOBREJ".                                              recenze na knihu "bude dobrej"  najdete na: www.budedobrej.eu.

Ze srdce: psího i člověčího, děkujeme za Vaše názory.



Kniha je masakr a čte to celá rodina až se musíme domlouvat u koho knížka bude, mamka Vás miluje...

Radek 9.8.2021

 

Vážená a milá paní Emilie, v neděli jsem dočetla Vaši knihu "Bude dobrej" Chtěla bych Vám poděkovat za krásný zážitek, za Conánka a hlavně za to, že JSTE. Přečetla jsem ji jedním dechem, brečela jsem, smála se, ale nejvíc ze všeho mě strašně hřálo u srdce, že jsou mezi námi lidi, jako jste Vy. Prošla jsem všechny fotky v knize i na Vašem profilu, dívala jsem se do mapy, kde asi bude ten rybník, kam se chodí Conánek koupat a viděla v duchu kliniku ve Stodůlkách, pana doktora Boštičku a Duchka, protože tam to také důvěrně znám. Viděla jsem Vás v reportáži Blesk tlapky a žasla jsem, jak taková postavou drobná žena, dokáže velké věci. Ne nadarmo říká moje zubařka, že mi menší jsme o to statečnější. Moc Vám ještě jednou děkuju a přeji Vám i Conánkovi hodně štěstí. Zítra si jdu koupit "Je dobrej" a moc se zase těším. 

Vaše čtenářka a fanynka Šárka T.  21.07.2021



 Až minulý týden se mi do rukou dostala knížka "je dobrej" (ani jsem nevěděla, že vyšlo pokračování) a nešlo to jinak, než Vám alespoň tímto způsobem poděkovat. Obě knížky jsou krásně napsané a je v nich spousta myšlenek, které by měl každý majitel chlupatého štěstí mít stále na paměti. Já sama sdílím svůj život s chlupatkama už víc jak 30let, věnuji se sportovnímu výcviku a Vaše názory a myšlenky jsou mi velmi blízké. Jen některé, za ta léta zapadly trochu hlouběji a jsem moc ráda, že jste mi je svým psaním připomněla. Moc děkuji za krásné čtení. "Psí knihovnu" mám velmi obsáhlou, ale Vaše knížky mají čestné místo. Ještě jednou díky a přeji hodně radosti s Vaším chlupáčem a hodně úspěchů ve Vaší práci. 

S pozdravem Šárka S. 12.07.2021



Výborna kniha, vybrala jsem si ji protoze mame uz nekolik let velke plemono psa, nastesti klidne a bezproblemove povahy. Velmi emotivni kniha, chvilemi jsem se smala, chvilemi brecela a pak byli chvile kdy jsem nemohla ani dychat. Hodne veci jsem diky teto knize pochopila Doporucuji

Bibi 17.května 2021


Připomíná mi to mojí probíhající zkušenost s mim útulkáčem. 

Pidi King Kong  7.Května 2021



Úžasná kniha od úžasné ženy. Paní je skvělá- její rady, podpora a kniha mě donutily nevzdávat to s naším hafanem. A po roce z něj je úplně jiný pes. Má ještě své ,,mouchy,, , ale pracujeme na nich spolu s paní podobným výcvikářem a daří se.
Děkuji moc.

Tarrica 27.04.2021


Paní autorka má můj velký respekt a hluboce před ní smekám. Její odvaha je inspirující. Můj první pes do mé rodiny přišel se zraněnou duší díky bezohlednosti některých jedinců a vím, jak těžké bylo těch sedmnáct let, co tu s námi byl. Slíbila jsem mu, že tu pro něho udělám úplně všechno a svůj slib dodržela. Po jeho smrti ke mně náhoda přivedla pejska dovezeného ze Srbska. Naprosto bezproblémovou fenku, miláčka všech,. Asi mi ji z nebe poslal její předchůdce jako dar.

Dajine 15.04.2021


První knihu "...bude dobrej" jsem přečetla jedním dechem. Nádherné čtení těm, co se věnují psům. Obratem jsem, po zjištění, ž e vyšlo pokračování: "...je dobrej"" tuto knihu objednala. A moc se těším. Držím pěstě jak paní Baco, tak jejímu psovi Conanovi. Oba jsou úžasní 😊 cit spolupráce, souhra, přátelství, pochopení. Srdce.

Vladka F. 5.04.2021


Užasná kniha, podmanivý příběh, naprosto dokonale vyjádřeno souznění člověka se psem. Před paní smekám a zároveň ji obdivuji a děkuji za to, co dokázala... je úžasná a Conánek taky! Nádherný lidský a psí příběh na jedné vlně, učili se od sebe navzájem, navázali spojení! Kniha by si zasloužila zfilmovat.

Alena 23.03.2021


Užasná, občas se mi zarosily oči...

Blanka P. 19.03.2021


Užasná kniha, která Vás vtáhne do děje a zapomenete na čas. Doporučuji všem milovníkům psů.

29.10.2020


Nádherná kniha, plná emocí a prožitků na 100%, za 4 dny dny jsem ji přečetla a budu se k ní mockrát vracet. Otevírá pohled do psí duše, každý pejskař by si ji měl přečíst. Je super!!!

Alexandra K. 24.10.2020



Super čtení

Tomha626 5.10 2020



Dobrý den, právě jsem dočetla Vaši knihu. Je naprosto úžasná. Opravdu smekám. Smála jsem se, ronila slzy, hodně mě kniha dostala a to jsem spíše kočkomil. Conánek je nádnerný, úžasný pes. Moc děkuji, že jsem mohla číst tak skvělou knihu.

Petra T. 31.03.2021



.... ráda vidím Conánka-psa Úžasňáka co se konečně dočkal štěstí. Ještě se mi nestalo,abych dočetla knížku a okamžitě ji začala číst znova a po druhém dočtení si dala týden pauzu a  jelo se třetí kolo.A k dnešnímu dni ji už mám přečtenou asi 6x.Je to moje TOP v knihovničce.Při čtení jsem se s Vámi hodně ztotožňovala, jste skvělá, že jste to nevzdala a teď sklízíte odměnu.

Jana S. 22.03.2021


  

Dobrý den, zdravím vás a omlouvam se,že vám zase píši,ale nedá mi to abych vám nenapsala co jsem si pomoci vaši knihy...bude dobrej....uvědomila. Jsem už starší,ale protože se musim pomoct sama,tak to holt trvá a navíc já se vše o sobě dozvěděla až už hodně dospělá...ale až teď jsem si diky vaší knize uvědomila,že váš Conan je na tom po citové stránce-lásce,pocitu bezpečí a vše co jste mu dala,aby se tak hezky uklidnil...mnohem líp než jsem já za svůj život měla -dostal od kohokoliv. Nehroutím se,ale je moc dobře,že jsem si to mohla uvědomit a vše si srovnat. Takže moc děkuji... Mějte se s Conanem hezky ,ať se vám daří.

Ivana J. 18.03.2021


Čtu jedním dechem Vaši první knihu a nyní objednávám i tu druhou. Smekám před Vámi, že jste to nevzdala a Conánek dostal druhou šanci.

Jarmila K. 07.03.2021

 

. Musím Vám to zkrátka napsat........ V sobotu večer jsme koukali na akční film "Muž v ohni" a tam jedna jeptiška říká hlavní postavě (Denzel Washington) : "Nedej se přemoci zlem, ale přemáhej zlo dobrem." Okamžitě mi vytanula asociace na Vás a Conana v době kdy byl v módu agrese. No a Vy jste se zkrátka nedala přemoci zlem, ale trpělivě jste to zlo uložené v Conanovi přemáhala a přemohla dobrem. Takže citát z evangelia vyřčené Bohem pro vztah člověka k člověku krásně platí i pro vztah člověka a zvířete. Moc se mi to líbilo. Mějte krásné dny a pusu Conánkovi.

Jana Š. 2/2021



Dobrý den, čtu pokračování Vaší knihy a musím Vám napsat, že jste skvělá..!!!!..vlastně VY oba.!!!!!!!Děkuju!!!!!!

Klára P. 09.02.2021


Dočítám Vaši druhou knížku, zbývají mi už jen dvě stránky. Je malinko jiná než ta první a je zase čtivá. Někdy se člověk zasměje, někdy má slzy na krajíčku, jo je to kniha psaná psím srdíčkem :O) Ať ji čtu večer před spaním nebo ne, tak si alespoň prohlédnu fotky Conana a moc mě to potěší. Moc se přemlouvám za ostatní lidi, co mají stejné přání jako já, abyste ve psaní pokračovala. Samozřejmě, je to Vaše rozhodnutí, zda se do další pustíte. Ono je to takové hezké psí vyprávění a když ho člověk čte, tak mám pocit, že na toho pejska nejsem sama a i načerpám hodně zajímavých informací z psího života.Takže moc děkujeme s Beníkem za tu radost o kterou se s námi dělíte .

Lída Pecháčková 21.01.2021 


Dobrý den!  Vaše kniha je opět "super"!
Začal jsem ji číst dnes v 6:00 když jsem nastoupil do metra. Skončil jsem ve 12:30 kdy nebylo co číst dál! Prostě jsem musel na jeden zátah! Nádherně čtivé!!! Ano, již Váš předchozí "krvák" na svém konci sliboval, že... A teď se to potvrdilo"                    Velmi děkuji za pokračování "Bude dobrej"! Jsou to velmi inspirující knihy! Zítra se pustím do "naučné" části. Už se těším. Za těch 30 let soužití se psem si ani náhodou nemyslím, že vím vše...

25.01.2021 Jiří Sch.


Dobrý den, píšu za mojí mamku" bezva napsaný, úžasná práce se zvířetem, byla bolavá, ale taky šťastná". Zdravím a díky.

15.01.2021 Jolana K.


Zdravím Vás paní Emílie. Právě jsem dočetla část Vaší druhé knížky - tu jak je věnovaná Conánkovi a chystám se na tu část druhou. Když jsem četla prví knížku, tak jsem napětím ani nedýchala nebo jsem s vámi obouma pomyslně putovala Šumavou. Ta knížka mě úplně vtáhla a bylo mi děsně líto, když jsem jí dočetla. Když jsem jí četla, tak jsem povinně doma manželovi i synovi předčítala některý nejzajímavější pasáže, jak jsem byla uchvácená a víte co? Oni se zájmem poslouchali. Moc oceňuju, jak se nebojíte psát i o svých chybách při převýchově. Ta upřímnost je hrozně moc sympatická. Včera jsem se na vycházce se svýma psama přistihla jak si sním o tom, že Vás s Conanem jednou někde potkáme..... třeba někde na toulkách po Šumavě nebo v cukrárně jak lížete zmrzlinu. Představuju si, jak Conan prožene tu naší honičskou raketu. Ale to není asi reálné, už proto, že nejsme z Prahy. Moc, moc Vám i Conanovi fandím. Děkuju, že jste ty knížky napsala a přeju krásné dny.

09.01.2021 Jana Š.



Dobrý den Miluško,

na úvod mého e-mailu, bych vám chtěla napsat, že jsem k Vánocům koupila vaše knihy pro syna, ale sama jsem je již přečetla jedním dechem. Chci vám složit poklonu, co jste dokázala a pro Conana udělala.

Veronika Kny. 07.01.2021


Dobrý den paní Miluško,

moc jsem Vám chtěla napsat, abych Vás pochválila za Vaši knihu ,,Bude dobrej". Nedávno jsem ji dočetla a jsem z ní opravdu nadšená:) Opravdu velký klobouk dolu, co vše jste s Vaším Conanem zvládla. V mnoha situacích jsem se i sama shlídla a chápala jsem, jak moc frustrovaně jste se cítila. Není vůbec jednoduché se v danou chvíli chovat a cítit v pohodě,ale Vy jste to nakonec super zvládla. Teď akorát dočítám Vaši druhou knihu a ve všem s Vámi souhlasím. Jste pro mě VELKOU HRDINKOU a moc Vám fandím. Krásně píšete o Svých pocitech a ty situace,co jste zažila, tak hezky barvitě vyprávíte, že můžete trumfnout i kdejaký akční film.

Lucie Nov. 04.01.02021


Tak jsem dočetla..musím změnit názor, se psy to není složité, udělala jsi práci špičkového advokáta pro všechny pejsany. Až si zase psa pořídím budu tě pokorně žádat o rady¨

Adulena 26.12.2020


Dobrý den, právě jsem dočetla Vaši knihu... Váš příběh...!!!...bude dobrej...!!! Skvěle napsané a velmi inspirativní... DĚKUJU...!!!!!!... Přeju hedně štěstí Vám I Conanovi..!!! Jste skvělá...!!!

Klára P. 25.12.2020 .


Přála jsem si ji k Vánocům, nemůžu se dočkat! Doufám, že Ježíšek to s Conanem domluví

12.12.2020 Miranda Š.


Práve som si ju obednala, prvú som prečítala už asi 4x, těším sa na druhú!

12.12.2020 Iveta I.


Obě vaše knihy jsou skvělé, přečetla jsem je obě jedním dechem. Máte můj obdiv, co jste s Conanem dokázala.

12.12.2020 Eva B.


První knížku jsem dala na dva tahy :-D a byla jsem nadšená, mám adoptované dva jezevčíky drsňáky a dost situací mi bylo povědomích.Pravda je , že po 5letech soužití je situace podstatně klidnější, ale nikdy jsem si nedovedla představit, co to je, vzít si psa u kterého neznáte minulost a jsou mu 4 roky. Jeden kliďas a druhej ADHD, kterej se bojí i když mu chcete sundat obojek. Vaše knížka mi dala strašně moc a často se k ní vracím a chci za ní ještě jednou poděkovat, smekám před Vámi :-D i před Conánkem, že jste to nevzdali:-D.

Ještě jednou hezký den a těším se na knížku.

Hana Bö. 03.12.2020


Dobrý den,

děkuji za upozornění, hned jsem si knížku objednala. Musím říct, že při čtení té první mi chvílemi tekly slzy a chvílemi jezdil mráz po zádech, myslím, že spousta lidí by ten boj vzdala, jste opravdu neskutečná, že jste to dala. Já mám dvě labradorky, klidné, bezproblémové a tak si takový boj vůbec nedokážu představit. Obdivuju Vás. Ale asi to stálo za to.. Když se na Vás pak pes podívá svýma vděčnýma psíma očima ... nad to není..

Mějte se hezky a přeju Vám i Vašemu psímu parťákovi jen to nejlepší..

Iva Mil. 02.12.2020


Dobrý den, právě jsem dočetl Vaši knihu a teda...Jako, to, co jste oba dokázali..nemám slov. Já to celý prožíval s Vámi oběma... Taky mám doma takový malý telátko(60kg), ale naštěstí jsem nikdy nemusel zvládat všechny věci ketré vy ano. Jsem moc rád, že jsou mezi námi námi ještě stále lidé, jako jste Vy.. Přeji vám oběma zdraví a nádhernej společnej život.. Děkuji.

18.11.2020 Už mám knihu přečtenou podruhé...mějte se moc krásně s Conanem Michal.Š